Power doo postao generalni uvoznik i distributer proizvoda firme Plantaže 13.jul – Podgorica

Vijesti

Power doo postao generalni uvoznik i distributer proizvoda firme Plantaže 13.jul – Podgorica

Čast nam je i zadovoljstvo da svoje partnere i kupce obavijestimo da smo dana 16.12.2019. godine postali generalni uvoznici i distributeri proizvoda firme 13.jul Plantaže ad – Podgorica.

Više od pola vijeka, crnogorska kompanija 13. Jul – Plantaže predstavlja jednog od najvećih i najznačajnijih proizvođača grožđa, vina i lozove rakije u Jugoistočnoj Evropi, u čijem posjedu se nalazi jedinstven vinograd u jednom kompleksu, impresivne površine od oko 2.300 hektara. Danas, Plantaže godišnje proizvode oko 22 miliona kilograma grožđa, plasirajući više od 16 miliona flaširanih proizvoda u preko 40 zemalja svijeta.

Plantaže su prepoznatljive po autentičnim vinima od autohtonih sorti vinove loze. Vina Plantaže razlikuju se od drugih, jer nastaju na posebnom mjestu i samo u jednom vinogradu. Od svega što postoji, kažu, vrijeme je najdragocjenije. I za vino vrijeme je veoma važno. Vrijeme kada se proizvodi grožđe i prerađuje u vino. Vrijeme kada se vino čuva, njeguje. Vrijeme kada vino sazri. Više od pola vijeka Plantaže sve svoje vrijeme poklanjaju grožđu i vinu. Zbog toga Plantaže zauzimaju poziciju regionalnog lidera u ovoj oblasti i s punim pravom ističu da ako je u vinu istina, Plantaže su kompanija kojoj se vjeruje.

Tekst preuzet sa sajta www.plantaze.com